به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مهدی حجت قائم مقام رئیس سازمان و معاون میراث فرهنگی کشور در جمع مدیران و مسئولین روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی با اشاره به سه رکن اصلی این سازمان گفت: پژوهش، حفظ، احیا و معرفی، ارکان سازمان میراث فرهنگی هستند که روابط عمومی در هر سه این مسائل نقش اساسی دارد.
وی بخش روابط عمومی را متولی ارتباط سازمان با مردم دانست و تصریح کرد: نقش روابط عموی برخلاف تصورهای اشتباهی که وجود دارد نقشی مهم و تاثیرگذار است، چراکه تمامی مواریث ارزشمند موجود در کشور اگر از طریق روابط عمومی ها به اطلاع مردم نرسد ارزشی ندارد.
حجت ادامه داد: اگر همه ارزشها احصاء شود اما این ارزشها به مخاطبان ارائه نشود کار ناقص و بدون تاثیر باقی می ماند.
معاون میراث فرهنگی کشور روابط عمومیها را سرپل ارتباط با مردم و معرفی مواریث فرهنگی، تاریخی معرفی کرد و گفت: روابط عمومیها بازوان ارتباطی سازمان میراث فرهنگی هستند که می توانند در ارتقای کیفیت این دستگاه نقش حیاتی ایفا کنند.
قائم مقام رئیس سازمان میراث فرهنگی آشنایی مسئولان و مدیران روابط عمومی با داشته های فرهنگی و تاریخی را حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: باید بدانیم چه ثروت عظیمی داریم تا توان حفاظت و معرفی آن به مخاطبان را داشته باشیم.
حجت ادامه داد: وسعت میراث طبیعی، تاریخی، فرهنگی، قومی و زبانی کشور ما قابل مقایسه با بسیاری از کشورها نیست، کمتر کشوری در دنیا وجود دارد که به این مقدار تنوع فرهنگی و تاریخی داشته باشد.
معاون میراث فرهنگی کشور گفت: اطلاع پیدا کردن از مجموعهی ارزش ها در معرفی آثار و داشته ها و حفاظت از آنها موثر است، اگر از داشتههایمان مطلع نباشیم در معرفی آنها به مخاطبان دچار مشکل میشویم و به همین ترتیب حفاظت از آثار هم دچار خدشه میشود.
قائم مقام رئیس سازمان حفظ شان و منزلت آثار تاریخی و فرهنگی را به عنوان یکی دیگر از ملزومات مسئولین روابط عمومی ها دانست و افزود: احترام متولیان حفاظت از داشته های فرهنگی کشور نسبت به آثار تاریخی، موجب اشاعه این رسم در بین مخاطبان و عموم مردم میشود، اگر شان آثار از سوی ما رعایت نشود چطور می توانیم از عامه مردم انتظار رعایت احترام و حفاظت از آثار را داشته باشیم.
حجت با اشاره به اینکه قرن حاضر، قرن اصالت و بازگشت به هویتهاست، افزود: امروز مردم دنیا به دنبال بازگشت به هویت و اصالت گذشته خود هستند چراکه حقیقت وجود انسانها در اصالت آنها نهفته است، ما در کشورمان بیش از هر کشور دیگیر عناصر اصیل داریم که باید از آنها حفاظت کنیم.
انتهای پیام/